Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е уверен в шансовете на "армейците" за добър резултат в утрешния първи мач от третия предварителен кръг на турнира Лига Европа срещу датския Копенхаген.

"Естествено, че знам как ще играем, това ми е работата. За първи път този сезон ще играем срещу отбор, който като индивидуалности е по-добър от нас. Трябва да дадем най-доброто от себе си, за да измъкнем добър резултат", каза Ел Маестро на брифинг преди мача.

"ЦСКА изглежда все по-добре във физически аспект и това е важно за мен. Подобно на Копенхаген, ЦСКА обича играе динамичен футбол. Когато започне мачът, никой няма да мисли кой е фаворит и кой е аутсайдер. На хартия Копенхаген е фаворит: като погледнете колко пъти са играли в групите на евротурнирите, колко пари са похарчили за играчи, дори и като треньор - те са много по-напред от нас. Но познавайки моя отбор - шансовете утре са 50:50", каза още Ел Маестро.

"Копенхаген е много добре организиран отбор, с качествени играчи и опитен треньор и за нас ще бъде предизвикателство да се противопоставим на този тим. Вярвам в моя отбор и със сигурност на Копенхаген няма да им бъде лесно. Гледах няколко мача на Копенхаген, в които Кодро беше на резервната скамейка. Ако този играч е в ЦСКА, няма да е на пейката.

Работим здраво и започваме да вярваме, че може да имаме успешен сезон. 

Няма да ви кажа как ще играем утре - офанзивно или дефанзивно, на кой ще подаваме топката, на кой - не. Наясно сме с играта на Копенхаген, сигурен съм, че те също ни познават добре", каза още треньорът на ЦСКА.

Той потвърди, че капитанът Николай Бодуров няма да играе утре, след като УЕФА не се произнесе по жалбата да бъде отменен третия мач от наказанието на играча за червения картон срещу Рига. Извън състава остава и опитният Станислав Манолев, който все още не е на 100 процента след лечение на контузия.

"Манолев е най-опитният ни играч, но утре е прекалено рано за него, защото отскоро поднови тренировки. Надявам се да използваме неговия опит в бъдеще. Бодуров със сигурност няма да играе утре", каза Ел Маестро.